COCKTAIL WORKSHOPS

Leer samen met je vrienden, familie, teamgenoten en/of collega’s hoe jij de perfecte cocktail shaket! In de GLITCH cocktail workshop in onze prachtige bar in Nijmegen leggen we je in ongeveer 1,5 tot 2 uur uit hoe je de perfecte cocktail kunt maken. In de workshop behandelen we 2 cocktails naar keuze en krijg je een (speciaal)biertje of wijntje achteraf. Onze cocktail workshops zijn te boeken vanaf 6 personen. We hebben een aantal pakketten voor je samengesteld, maar kunnen ook een workshop speciaal naar wens samenstellen.

Neem contact met ons op voor het boeken van een cocktail workshop op reserveren@barglitch.nl of reageer via het formulier onderaan deze pagina!

Cocktail workshop bij Bar GLITCH

Je kan bij ons een cocktail workshop boeken vanaf 6 personen.  De maximale groepsgrootte is in overleg, bij grotere groepen dan 15 personen moeten wij extra cocktailshakers, ingredienten en materiaal regelen.

Een workshop duurt 90 minuten en in die tijd leer je 2 cocktails naar keuze maken en krijg je een (speciaal)biertje of wijntje achteraf. We leggen je in sneltreinvaart de geschiedenis van de betreffende cocktail uit en instrueren je in de bereiding ervan. In overleg kunnen we ook een ‘custom made’ workshop voorbereiden. Je vindt de arrangementen hiernaast op deze pagina.

We kunnen op vrijwel alle dagen een cocktailworkshop verzorgen in GLITCH, maar in verband met drukte kunnen deze niet later beginnen dan 17:30 uur.

Je kan al een workshop boeken vanaf € 30 per persoon.

Betaling direct na afloop per contant/pin/creditcard of op factuur voor bedrijven.

Popular shakers 2+1

In deze workshop leggen we in anderhalf uur je onze populairste cocktails uit: de Pornstar Martini en Amaretto Sour plus een (speciaal)biertje of wijntje achteraf. Natuurlijk kun je je eigen creatie ook opdrinken! Wij hebben ook alcoholvrije opties.

€35 p.p.

Mocktail workshop 2+1

In deze mocktailworkshop maak je samen met onze barman twee mocktails naar keuze en krijg je een lekker (alcoholvrij)biertje, fris of home-made lemonade achteraf. Sowieso kan je kiezen van onze menukaart, maar ook andere mocktails zijn mogelijk zolang wij de ingredienten maar in huis hebben! De mocktailworkshop is perfect voor babyshowers!

€ 30 p.p.

Workshop aanvragen