Borrelen in Nijmegen

Borrelen in Nijmegen doe je natuurlijk in Bar Glitch. Dompel je onder in ons waanzinnige interieur, geniet van de lekkerste cocktails en proef onze international bites in onze sfeervolle bar; Borrelen in Nijmegen wordt niet beter dan in Bar Glitch.

Plekje reserveren voor de beste borrel van Nijmegen en omstreken? Bel ons op +31681549632 of stuur een berichtje naar reserveren@barglitch.nl. Je vindt onze bar op de Grotestraat 5 in Nijmegen.

Fine drinking en cocktails

Fine Drinking is waar wij goed in zijn. Wanneer je hier in Nijmegen komt borrelen, drink je niet zomaar een willekeurige champagne, wijn of cocktail en gooien we niet even snel twee componenten bij elkaar. Hier krijg je iets bijzonders in je glas. Kwaliteitsproducten en vakmanschap maken onze cocktails van topniveau en wij vullen je glas met de lekkerste wijn of bubbels. Naast onze borrels serveren wij ook graag wat bites. Onze bites komen uit alle windstreken! Zo kun je kiezen voor heerlijke samosa uit New Delhi, olijven uit Athene, een complete borrelplank of gewoon een goede bitterbal.

Elke maand selecteren wij een heerlijke nieuwe wijn. Vol van smaak en karakter maar altijd met een ondeugende ondertoon. We zijn tot slot natuurlijk wel Bar Glitch. Dé plek waar heel Nijmegen komt borrelen!

Bar Glitch: borrelen in Nijmegen

Een avond borrelen in Nijmegen begint in Bar Glitch. Uiteraard serveren wij een goed biertje, maar nu je toch zit kijkt onze Pornstar Martini je ineens ook wel heel verleidelijk aan en kan je eigenlijk al niet kiezen tussen ‘haar’ en onze Pina Colada.

Niet veel later geniet je van deze borrel in Nijmegen, en bestel je nog een lekkere bite voor erbij. De avond sluit je af met een Whiskey Sour: gewoon omdat het kan. We willen maar zeggen: in Bar Glitch vind je alle klassiekers onder de cocktails in een perfecte uitvoering.

Kom je borrelen in Nijmegen? Bekijk dan vast onze uitgebreide borrel en drankenkaart.

Openingstijden

We verwelkomen je graag in onze bar en omdat wij echte borrelaars zijn, ben je welkom op woensdag en donderdag van 18:00 tot 00:00 en op vrijdag en zaterdag tussen 17:00 en 01:00. Je vindt ons op de Grotestraat 5, 6511VB in Nijmegen. Dit is vlakbij de Grote Markt en direct in het centrum van onze mooie stad.

Nijmegen: vroeger en nu

Nijmegen mag zich met recht een van de oudste steden van Nederland noemen en kent een bijzonder rijke historie. De stad bezit inmiddels ruim 1900 jaar stadsrechten en heeft zich ontwikkeld tot een levendige studentenstad waar elke avond wel iets te beleven valt. En op woensdag tot en met zaterdag komt natuurlijk heel Nijmegen borrelen in Bar Glitch.

Naast een levendig historisch centrum is Nijmegen ook bekend om haar wandelspektakel: de Nijmeegse vierdaagse. Een bijzonder evenement dat ieder jaar weer duizenden mensen naar onze stad trekt.

Nijmegen heeft inmiddels 179.100 inwoners en is daarmee de 10e stad van Nederland. Daarnaast kent Nijmegen, mede door de Radboud Universiteit, een grote studentenpopulatie.

Reserveren

Heb je zin om een heerlijke avond te komen borrelen in Nijmegen? Reserveer dan snel een tafel bij Bar Glitch en kom genieten van onze fine drinks, cocktails en de beste borrelbites van Nijmegen.

Zeg je borrelen Nijmegen? Dan is Bar Glitch dé place to be!