BAR GLITCH AFHUREN

BAR GLITCH is een unieke fine drinking en cocktail bar gelegen in het centrum van Nijmegen, vlakbij de Grote Markt. Nijmegen is een bruisende stad met een gezellig en sfeervol centrum, hoe leuk is het om een bar volledig af te huren in Nijmegen voor jouw verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of jubileum? Het is mogelijk om BAR GLITCH af te huren geheel naar jouw wensen! Ons doel is om je een onvergetelijke avond te bezorgen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten middels hetgeen wat ons allemaal aantrekt: een unieke fine drinking en cocktail ervaring in hartje Nijmegen! Geniet van onze hoogwaardige expertise en kwalitatief hoogstaande menukaart.

Prachtige en unieke bar!
Mogelijk vanaf 30 euro p.p all-in
In hartje centrum Nijmegen

Bar of zaaltje afhuren in Nijmegen: zonder zorgen genieten

Je kunt bij ons een feest of borrel organiseren zonder zorgen! Wij zullen alles voor je regelen zodat jij onbezorgd kan genieten van een geheel verzorgde avond voor je vrienden, familie, teamgenoten of collega’s. Wil je een gezellige avond met vrienden organiseren, maar geef je het werk liever uit handen? Heb je iets te vieren waar je een groot aantal mensen voor wilt uitnodigen, maar zoveel personen niet thuis over de vloer wilt hebben? Dan zijn wij er voor jou! BAR GLITCH is namelijk de meest sfeervolle bar in Nijmegen centrum die je hiervoor kunt afhuren! Gezellig borrelen in Nijmegen met collega’s, vrienden of familie kan bij ons! BAR GLITCH is af te huren tot en met 80 personen (in overleg ook meer personen mogelijk). Wij verzorgen leuke avonden om te borrelen voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij aan een zakelijke borrel, een kerstborrel, promotiefeest, verjaardagsfeest, nieuwjaarsborrel of een leuke cocktail cursus! Origineel en uniek om te geven als verjaardagscadeau of als werkuitje!

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw avond een succes te laten zijn.

  • Microfoons
  • Eigen muziek naar keuze, live te updaten met een app op je telefoon!

BAR GLITCH zal jouw avond geheel organiseren en uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor hapjes, snacks van het menu of als je eigen ideeën hebt, is dat natuurlijk ook helemaal goed! Heb je weleens gedacht aan een walking dinner? Wij denken graag met je mee om er een onvergetelijke avond van te maken. Als je onze bar wilt afhuren, is dit altijd inclusief ons gezellige personeel. Wij werken met een omzetgarantie of afkoopsom. Dit is al mogelijk vanaf €30,- p.p – vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer over BAR GLITCH

BAR GLITCH verwelkomt je na een lange dag werken met een heerlijke cocktail of een leuke en gezellige avond uit met vrienden. Ons vriendelijk en energieke personeel staat altijd voor je klaar en je zult je bij ons alles behalve vervelen. We bieden je keer op keer een unieke ervaring die je niet snel zal vergeten! We zijn een cocktail & fine drinking bar wat ons onderscheidt van het uitgaansleven in Nijmegen. Heb je onze heerlijke Pornstar Martini al geprobeerd met verse passievrucht? Of onze verfrissende Pina Colada die je nog even terugbrengt naar afgelopen zomer? Kom gezellig langs en proef de sfeer zelf in onze cocktail bar! We hebben kunst & cocktails samengebracht in onze bar door verschillende samenwerkingen met kunstenaars. Een lust voor het oor, oog en smaak dus! Naast overheerlijke cocktails verzorgen we ook heerlijke snacks, waarvan er genoeg vegetarisch of vegan te verkrijgen zijn. Een lekkere portie bitterballen of onze vegetarische nacho’s zijn niet te missen in combinatie met je favoriete drankje natuurlijk!

Cocktail workshops Nijmegen

Wist je dat BAR GLITCH ook cocktail workshops kan verzorgen? Leer de trucjes als een echte bartender met je vrienden, familie of collega’s en wie weet shake jij wel de lekkerste cocktail van de avond! De cocktail workshop duurt ongeveer 1,5 uur en in deze tijd leer je hoe je de beste cocktail kunt samenstellen. We behandelen in totaal 3 verschillende cocktails, aan jou de keuze welke je graag wilt leren! Naast het leren van de ingrediënten, leer je ook een korte geschiedenis van de cocktails De workshops worden georganiseerd vanaf 6 personen of meer. Een aantal pakketten hebben wij al voor je samengesteld waar je uit kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een eigen idee inbrengen! Kom je met meer dan 15 personen? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. De cocktail workshop kan gehouden worden op vrijwel alle dagen, maar in verband met de drukte niet later dan 17:00 uur!

Neem contact op met GLITCH!

Ben je super enthousiast geworden over BAR GLITCH en wil je graag meer informatie weten over onze unieke bar en de mogelijkheden betreft het afhuren? Of wil je graag een tafel reserveren om eerst sfeer te komen proeven? Dat kan! Stuur ons gerust een berichtje of belletje en hopelijk zien we je snel bij onze bar met een heerlijke cocktail!

Grotestraat 5, Nijmegen